Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Välkommen till Tyresö FF
Tyresö FF har 1400 medlemmar med fotbollsverksamhet i Tyresö kommun från 5 år och uppåt. Vi deltar med c:a 80 lag i seriespel, bland annat S:t Erikscupen. Vi siktar på att under 2019 ha mer än 100 lag aktiva i seriespel. Vi bedriver både bredd och elitverksamhet. För de allra yngsta har vi vår fotbollsskola och för de äldsta deltar vi i division 2 på herrsidan och i division 1 för damer. Verksamheten skulle vara omöjlig att bedriva utan alla våra fantastiska ideella ledare! Vill du spela fotboll eller bli ledare i Tyresö FF? Kontakta oss på 08-41058300 eller maila kansli@tyresoff.se

Coronaviruset

Senaste information om coronaviruset

Bli ledare

Hjälp oss att utvecklas

Medlemsappen

Ladda ner medlemsappen för personlig information

Match bakom stängda dörrar
2020-07-09 15:01
Klockan 14 idag spelar våra herrar match borta mot Rynninge IK. Vi har blivit informerade om att pga rådande situation i världen så kommer matchen spelas bakom låsta dörrar. Vill ni följa matchen så kommer den livesändas på Solidsport.se/tyresoff
Endast 25 stycken biljetter kvar!!
2020-06-21 23:48

På grund av det rådande läget tillåter vi högst 50 personer i publiken på Tyresövallen och ber dig respektera detta. Tyresövallen kommer vid matchdag för våra seniorlag att vara stängd och kommer endast släppa in de som införskaffat sig en matchbiljett.

Vill ni se herrarnas premiärmatch mot Huddinge på plats nu på tisdag kl 20.00 så finns det ca 25 biljetter kvar att köpa. Om du vill närvara under tisdagskvällen behöver du följa dessa steg..

Anmäl ditt intresse för biljetter till kansli@tyresoff.se, ange hur många du vill ha.
Till de som vi kan erbjuda biljetter kommer vi under måndagskvällen att skicka en instruktion om hur man betalar och när vi mottagit betalningen så skickar vi en bekräftelse.

Vi kommer endast ha entrén mot grusparkeringen öppen till de som köpt biljett.

Självklart försöker vi göra allt för att du ändå ska kunna kolla på våra matcher om du inte hann få tag på en biljett.
På https://solidsport.com/tyresoff kan du enkelt och till en billig peng ofta se våra hemmamatcher sändas direkt och i efterhand! ❤️💛❤️💛

Äntligen sommarlov - starta sommaren med Tyresö FF
2020-06-09 08:14
Nästa vecka drar vår nya satsning på camper igång med duktiga tränaren Jeppe Mauritzson i spetsen.

Det finns fortfarande några platser kvar och sista dag att anmäla sig till campen vecka 25 är nu på fredag 12 juni. Läs mer om camperna och anmäl dig här.
Sara Frigren flyttas upp till damtruppen
2020-06-04 20:13

Sara är en stor talang född 05, med en bra teknink och spelförståelse. Sara startade sin fotbollskarriär 2011 i fotbollsskolan och nu 9 år senare flyttas hon upp till damtruppen. Det ska bli väldigt kul att följa Saras utveckling dom närmsta åren.

Tränare Victoria Sandell kommenterar Saras uppflyttning:

– Det känns väldigt bra att lyfta upp en spelare som är fostrad i Tyresö. Det visar att det görs ett mycket bra jobb med att utbilda våra yngre spelare i föreningen. Sara är en spelare med väldigt bra teknik och spelförståelse!

Varmt välkommen till damlaget Sara, Lycka till ❤️💛

Mycket nära seriestart för våra seniorlag!!
2020-06-04 20:04

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att reserestriktionerna i landet hävs. Detta betyder att det från och med den 14 juni inte längre kvarstår några hinder för seniorfotbollen att starta upp på alla nivåer.
SvFF kommer uppdatera sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Dessa publiceras på svenskfotboll.se under fredag förmiddag.

- Ett mycket välkommet och glädjande besked för svensk fotboll. Nu finns den tydlighet som krävs för att alla delar av seniorfotbollen ska kunna komma igång från och med den 14 juni. Det är dock fortsatt lika viktigt att alla inblandade tar sitt ansvar och noga följer råd och regler för att förhindra smittspridning, säger Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson.

Med anledning av regeringens och FHM:s beslut kommer SvFF att uppdatera sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Dessa publiceras på svenskfotboll.se under fredag förmiddag.

P2007 Krusboda, 14/07 08:58
Flickjunior A, 09/07 20:26